Corona nieuws

Berichten voor onze klanten

18 maart 2020 Wat we voor u gaan en kunnen doen.
12 maart 2020 Hoe wij nu werken.18 maart 2020

iamthinktank #IAMthinktank
Veilig thuiswerken - Wij delen onze kennis

Het coronavirus zorgt ervoor dat velen van ons thuiswerken. Gelukkig zijn daar goede en veilige voorzieningen voor.  

Micro Focus, IDFocus en Capitar Security bundelen hun krachten op het gebied van Identity Management, Access Management en Data Security om ervoor te zorgen dat thuiswerken voor uw organisatie veilig en snel realiseerbaar is. 

Op LinkedIn zullen we met de hashtag #IAMthinktank adviezen posten over de beveiliging van uw virtuele organisatie. Of u thuiswerkt, of na de crisis vanaf welke plek ter wereld dan ook, onze adviezen helpen u om dat veilig te doen. Omdat we gewend zijn als virtuele organisatie te werken, draaien onze organisaties op volle kracht en zijn wij beschikbaar om uw vragen over veilig virtueel werken te beantwoorden.

Mocht u zulke vragen hebben of wilt u uw zorgen rondom de veiligheid van uw virtuele organisatie met ons spiegelen, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijk groet,
Micro Focus, IDFocus en Capitar Security
#IAMthinktank Team


12 maart 2020

In verband met het Coronavirus zullen de medewerkers van Capitar Security vanaf nu thuis werken en bezoeken aan klanten beperken tot het noodzakelijke minimum. Dat zal duren zolang de overheid het adviseert.

We zijn voor geen van onze werkzaamheden afhankelijk van ons kantoor. Dus onze mensen, die verspreid over het land wonen, kunnen thuis hetzelfde werk doen als op kantoor en met elkaar en onze klanten overleggen via virtuele platforms. We deden dat al regelmatig om reistijd te beperken.

In geval van ziekte van onze medewerkers geldt dat:

  • Elk lid van ons team van technische consultants bij elke klant een project kan doen en support kan leveren.
  • Elk lid van dat team ook support en beheer kan leveren aan elk van onze klanten.
  • Onze business consultants elkaars werk kunnen overnemen.

Als veel medewerkers tegelijk ziek worden zullen we voorrang geven aan support en beheer boven projecten. Als dat aan de orde is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Uiteraard volgen we de adviezen van de overheid en het beleid van onze klanten. Zodra de situatie verandert in welke zin dan ook, laten we dat weten via deze pagina.

Indien u vragen heeft kunt u die stellen via het emailadres en het telefoonnummer onder aan deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Jan van Veldhuizen
Peter Jurg