Webinar

op 25 juni 2020

9 juni 2020

Micro Focus en Capitar Security organiseren een webinar voor het hoger onderwijs met als onderwerp Multi Factor Authenticatie op basis van het Zero Trust model.

Donderdag 25 juni, 2020 | 10:00 -10.30 uur

Studenten verbinden zich allang niet meer voor hun gehele studie exclusief aan één opleiding. Gastdocenten van over de hele wereld verzorgen virtuele college’s of begeleiden studenten op afstand. Digitale identiteiten zijn de nomaden van nu. Ze zwerven overal rond, je komt ze overal tegen. Alleen hoe zeker ben jij ervan dat je de juiste persoon voor je hebt. Je wilt toch niet dat de resultaten van dat ene baanbrekende onderzoek onbedoeld in verkeerde handen terecht komt?

Het belang van Identity & Access Management is groter dan ooit, zeker met de vlucht die het thuisstuderen en examineren de afgelopen maanden heeft genomen. De noodzaak van een Zero Trust-model is evident. Met Zero Trust verandert de authorisatieverificatie van een éénnmalige gebeurtenis bij het inloggen, naar een model waarbij de toegang tot beveiligde informatie niet standaard wordt vertrouwd maar continue wordt gecontroleerd op basis van het risico.

Multi Factor Authenticatie is daar een aspect van. Maar welke vorm kies je? Op welke wijze rol je dit uit en beheer je dit? Daar vertellen Peter Jurg en Steven van der Linden van Capitar en Michiel Pouw van Micro Focus op donderdag 25 juni om 10.00 uur meer over in het webinar: Zero Trust en Multi Factor Authenticatie

Agenda:

  • Het Zero Trust-beveiligingsmodel
  • Hoe stel je de juiste informatie veilig beschikbaar aan de juiste mensen
  • Hoe pak je de implementatie aan?

Voor vragen vooraf zie onze contactpagina.
Leestip: Multi Factor Authenticatie: Wanneer is het echt veilig?